Wednesday, November 12, 2008

" kejap BuKa kejAp tUtUp"

hUh..MalAM Ne Aku x tAu APE dah JD Ngan dRi aKu seNdRi...mAsAlAh2...KeJaP bUkA KejAp tUtUP...kdNg2 SaMpAi da x sEmPaT NaK TutUp...aSyIk "MeNgUaP" JaH AkU mAlAm NEH..mengAntUk gLe aKu, BrU NaK StArT StDy dA mEnGuAp xBERenTI..aKu BaRU bAjEt nK StDy aRc weLdInG pRoSEs AWl2 NaK sKoR uNtuK FiNal,Tp MaSAlAh PaNtNg buKa NoTa mAtA Da sEpEt seBeLaH...xSaMpAi 5 MiNiT dA PaTuK2 mEjA Da kPaLa aKU..LaSt2 AkU StOp sTdY MaI MeNuLiS KaT Blog PlAK........
huhu, ne first time aku layan blog..suma dak2 ne punya pasal. diaorg yg kenalkan blog ne kat aku,pastu suh aku menulis,,,emm..bila fikir balik best gak dapat menulis neh.ble wat semak2 ciket...emm sambil2 hilangkan ngantuk aku malam neh..
ALkIsAhNyA BeRmUlA,,,sKng Ne mGu fInAl eXaM,,sUmA DuP kaLuT StDy ++ dAk2 yG aMeK mEChA..MaKlUmLaH EXaM BerTuRut2..KlU aKu PuN bLe pEnInG JD dIAoRG. maNe x NyA..nAk KEnA StDy sAmPaI XdE FReE..Tp ppePuN DiaOrG Ne hEbAt...cool jah..time stdy2, time lepak diaorg lepak gak.bagus2..jgn tension2 sgt kawanku...
hmm..yg aku pulak,alkisah semalm la punya pasal.. nak stdy kononya...aku p ambik nota..baca sambil on laptop..aku buka ym..mula2 tu ble gak baca nota tu,tp bila da lama2 kejap layan ym kejap tgk nota mata aku jd pening lalat...aku pun tutup la nota,..haha "layan ym"
..tgh2 aku dup syok layan ym tup2 wrles lari plak....kejap masuk kejap kuar..ne yg aku x suka...tp dsebabkan syok ym aku sanggup "connect" wrles biarpun beribu kali...huh...aku ym n men webcm...haha"laptop seno" aku pimjam...time tu plak, hajar, kaksu n alin dup khusyuk stdy kat katil ats..."emm aku wat xtau jela sbb mals nak gangu diaorg nak stdy"...tp yg bestnya...xlama lepas tu aku tgk2 hajar da dup kat katil suhana dup on9..haha "ym"....
aku ym punya ym sampai xsedar time tu da nak dkat pukul 5, hajar da nak tdo...aku plak dup layan ym lg...huh...masalah2..aku "penakut" ciket..aku xbg hajar tdo tp dia nak tdo gak..dia suh aku tgu sampai subuh sbb takut klu tdo suma xbgn subuh...akhirnya...........aku suh kawan aku teman aku ym sampai masuk subuh..haha...dia pun ok jah...kami sembang macam2 sampai masuk waktu subuh..."aku pun kejut hajar n kaksu smyg"...lepas smyg aku nak cover balik sbb xtdo smlm.."aku pun tdo"..tp aku bgn tutp pntu bila dak2 ne nak g exam kul 9...haha aku tdo punya la best :) bila bgn...da tengahari,aku ajak mira g cari makan.."kat pitstop"...aku tapau bawa balik bilik makan ngan alin, kaksu n aja...lepas makan aku g men gme jap..n then bila masuk zuhur aku p smyg....haha lepas smyg ingat nak on9 smbil stdy kat ats katil....tp....suma ne hajar punya pasal..."jaga ko hajar"...aku g tdo..dr kul 2.4o smpai kul 6 ptg..wooo...lama tu aku tdo...bgn tdo skali lg aku p cari makan lagi.."kat pitstop" gak...lepas makan aku balik da masuk magrib...smyg2 n tgu isyak..lepas isyak aku teman aja g anta buku kat rc..balik dr rc p bli nasi goreng ayam kat bravia lak..haha "mira n alin da serik makan kat bravia"...balik bilik bantai nasi...lepas tu p stdy...maklumlah bila da makan , perut penuh mata pun jadi berat...haha....aku pun layan blog neh..huahaha...hilang da ngantuk aku....

BiLa dA HiLaNg CiKeT AkU PuNyA TuTuP buKa tUtUp bUkA MuLuT AkU, AkU PuN NaK P StDy bAlIk..HaHa...hOpE BlE HaBiS SaTu MuKa pUn jD lA...hAkHaK..mAklUmLAh "PeRaNgAi bUrUk" AkU SuKa sTdY Last mInIt...hehe ByE2..SaMpAi dIsIni Sj Un2 MlM NE..Au rEvOiR...Daa

1 comment:

zIrcOn said...

huh...onni mmg kuat tido la.